Els infants santcugatencs faran una rèplica a escala del Monestir


  • Comparteix:

La web del Mil.lenari proposa als ciutadans participar a 'El Monestir dels Infants'. A través d'aquesta iniciativa, els alumnes que visitin el Monestir tindran l'oportunitat de construir una reproducció exacta a escala reduïda de l'edifici amb paper reciclat.

Des del 19 d'octubre fins el 15 de febrer, tots els estudiants catalans de primària que visitin el Monestir construiran una rèplica de Monestir amb blocs de paper reciclat. El resultat serà un Monestir de 400 metres quadrats de superfície i 8 metres d'alçada.

Aquests nens i nenes pujaran murs, columnes i arcs amb l'ajuda de monitors especialitzats. Per fer-ho, seguiran el patró de la maqueta virtual que ha dissenyat l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès. El responsable de comunicació de l'Any del Mil.lenari, Pep Tugues, ens comenta com es pot veure aquesta maqueta a la web:

Pep Tugues

El Monestir dels Infants serà l'apartat més visitat perquè és el més espectacular


El públic infantil que visiti el Monestir durant l'Any del Mil.lenari podrà participar d'un taller d'escultura de capitells i visitar una mostra sobre aspectes històrics i artístics de l'edifici.

La inauguració d'aquest projecte es farà al 19 d'octubre als Jardins del Monestir. Hi ha prevista una festa infantil a càrrec del grup Xarop de Canya, els Caparrots de Snt Cugat i els Gegants Joan i Marieta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.