El Teatre-Auditori presenta els 23 espectacles de la nova temporada

La programació inclou 13 espectacles que havien estat ajornats per les restriccions de la temporada anterior


  • Comparteix:

El grup de música Manel torna alTeatre-Auditori el dia 13 de febrer, si les restriccions no ho impedeixen / Foto: Localpres

El grup de música Manel torna alTeatre-Auditori el dia 13 de febrer, si les restriccions no ho impedeixen / Foto: Localpres

Manel, Ramon Madaula, el Mag Lari i Sopa de Cabra són alguns dels protagonistes de la programació de febrer a maig del Teatre-Auditori. La proposta porta per lema 'The show must go on' i consta de 23 espectacles caracteritzats per la varietat i la qualitat artística. La programació inclou 13 espectacles que van ser ajornats durant la temporada anterior a causa de les restriccions i en suma deu de nous per completar el llibret.

Entre les noves incorporacions al programa hi destaquen el concert especial amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que porta per títol 'La revolució de la tradició', i serà interpretat pels grups Marala, Tarta Relena, Paula Grande i Anna Ferrer. La cara més clàssica es mostrarà amb l'òpera 'Tosca', de Giacomo Puccini. Una de les peces de teatre portarà accent de casa: 'Els Brugarol', dirigida i protagonitzada pel santcugatenc Ramon Madaula. I tornarà a passar per l'equipament la màgia del Mag Lari, així com dos espectacles de circ contemporani.

Completen la programació els espectacles ajornats per la pandèmia com, per exemple, els concerts de Manel, Sopa de Cabra i El Pot Petit, i els espectacles 'Lazarillo de Tormes', 'Una història real' o 'Maria Antonieta'.

Tota la programació es pot consultar al web del Teatre-Auditori.

Venda d'entrades
Les entrades dels nous espectacles es podenadquirir des d'aquest dimecres, com a mesura excepcional, únicament per Internet. Les taquilles del Teatre-Auditori i l’Oficina de Turisme oferiran atenció presencial només a aquelles persones que no tenen accés a internet o que tinguin dificultats en comprar les entrades de manera electrònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.