Un recital poètic a l'ANC enceta avui els actes de la diada de Sant Jordi


  • Comparteix:

Els versos de Palau i Fabre, Marc Granell i altres poetes ressonaran aquest dijous al vespre a l'Arxiu Nacional de Catalunya, dins del cicle poètic-musical 'Deixeu parlar la Terra', a càrrec dels Amics de la Unesco. Aquest serà l'acte inaugural de la diada de Sant Jordi a Sant Cugat, que tindrà com a plat fort les tradicionals parades de llibres i roses, que dilluns ompliran la plaça d'Octavià. Sant Cugat prepara altres activitats que ompliran els dies previs i posteriors a la diada.

Concerts, poesia, cercaviles, tallers de disfresses i jocs infantils són algunes de les múltiples propostes d'aquest Sant Jordi. Dissabte, el Casal Cultural de Mira-sol celebrarà un dinar de germanor i després acollirà un espectacle musical. El dilluns 23, la Floresta entregarà els Premis de les IV Jornades de Narrativa.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, destaca l'esforç de l'Ajuntament i de les entitats perquè la diada de Sant Jordi sigui un èxit.

Àngels Solé

Des de l'Ajuntament sempre intentem que la diada sigui participativa i en la qual col·labori la Biblioteca del Mil·lenari i l'àmbit de cultura en general.


Per als més menuts, el Casal de Mira-sol proposa diverses activitats com la que porta per títol 'Vine a fer de cavaller Sant Jordi!', un conta-contes, tallers de disfresses i jocs infantils. El districte de les Planes té previstos espectacles com la cercavila del drac solidari i un espectacle de màgia.

El Teatre-Auditori acollirà el tradicional concert de Sant Jordi de la mà de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Àngels Solé destaca la qualitat dels solistes que hi actuaran.

Àngels Solé

El concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica ja és una tradició.


El gruix d'actes tindrà lloc dilluns, amb les tradicionals paradetes de llibres i roses a la plaça d'Octavià. A la plaça Pere San hi haurà sardanes i a la plaça de l'Om, rondalles.

Els dies posteriors a la diada tampoc cessarà l'activitat. El 27 d'abril a la Sala Capitular del Claustre hi haurà el lliurament del VI Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater per a centres de secundària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.