El periòdic 'Ateneu' celebra el seu primer aniversari ampliant els continguts


  • Comparteix:

Una exposició recull totes les portades d'aquesta publicació durant els últims 12 mesos

Una exposició recull totes les portades d'aquesta publicació durant els últims 12 mesos

El periòdic 'Ateneu' celebra aquesta setmana el primer aniversari de la seva publicació, i per això ha preparat una exposició amb totes les portades d'aquest primer any d'història. A banda, la publicació amplia a partir d'ara el número de pàgines passant de 8 a 12, i hi inclou dues noves seccions, una d'esports i una altra de literatura..

Passar de vuit a dotze pàgines, és la principal novetat que es podrà veure a partir d'ara en el diari de periodicitat quinzenal de l'Ateneu. En aquest sentit, els seus impulsors estan lluitant per tal de donar veu i oportunitats als ciutadans perquè opinin i s'associïn amb l'objectiu principal de millorar la qualitat de vida de les persones.

D'aquesta manera, el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, ha explicat que el que volen aconseguir amb aquesta publicació és intentar recollir opinions, crítiques, inquietuds i pensaments de tots els sancugatencs. Busquets ha afegit que és una oportunitat molt bona perquè la ciutadania, les entitats i l'administració intercanviïn idees.

Joan Carles Busquets

Fa temps que intentem crear una xarxa d'intercanvi d'informació de les persones, entitats, i admnistració. Recollim opinions, inquietuds i crítiques dels sancugatencs.


En la mateixa línia s'ha expressat la cap de redacció del diari, Eva Romero, que ha aprofitat per explicar que la publicació aplega opinions de tot tipus de gent i d'edats molt diverses, i que és per això que han cregut convenient ampliar el número de pàgines, de vuit a dotze.

Eva Romero

Fem tantes coses per gent de totes les edats amb interessos diversoos que les vuit pàgines de l'Ateneu s'han quedat petites i ens hem animat a fer dotze.


Aquesta ampliació del diari ve acompanyada per la introducció de dues noves seccions que esperen fer-se habituals. La primera està dedicada als esports com a fet social i la segona, sota el títol 'El racó de la paraula', a la literatura.

Amb motiu de la celebració del primer aniversari de la publicació del diari Ateneu, el centre cívic santcugatenc ha aprofitat per realitzar una exposició de totes les portades d'aquest diari quinzenal. Els interessats poden visitar la mostra al mateix local de l'Ateneu fins el 27 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.