La Nit més Jove inclou dins la seva programació el concert de Pedro Guerra per fer-lo més assequible


  • Comparteix:

La presència de Pedro Guerra aquesta nit al teatre auditori es presenta com el plat fort de la Nit més Jove. El cantautor oferirà el concert del seu setè disc titulat 'Bolsillos' a les deu de la nit i el preu serà de nou euros per als menors de 29 anys. Pel que fa a les altres activitats emmarcades en la Nit més Jove hi haurà taller de Hip- Hop i de dansa del ventre, cinema de terror i torneig de futbol sala.

El cantautor Pedro Guerra oferirà aquesta nit un concert al Teatre-Auditori en el que presentarà "Bolsillos", el seu setè disc. El concert que s'emmarca dins de La Nit més Jove d'aquest últim divendres de mes, valdrà nou euros per als menors de 29 anys. En aquest sentit, segons el tinent d'alcalde de Joventut,Toni Ramon, s'ha fet coincidir la programació del Teatre-Auditori amb la de la Nit més jove; fet que en aquest cas, es preveu que acudeixin molts joves.

Toni Ramon

Hem aprofitat la programació trimestral del Teatre Auditori amb aquest final de mes per incloure el concert de Pedro Guerra dins la Nit més Jove.


La programació de la Nit més Jove, però, no s'acaba aquí. A partir de les onze de la nit la Casa de Cultura oferirà un taller de Hip-Hop i de dansa del ventre. Ben diferent serà l'activitat que començarà a les 22.30 de la nit a l'Ateneu santcugatenc on els amants de cinema de terror podran gaudir de dos pel·lícules d'aquest àmbit fins les tres de la matinada. Pels més esportistes també es celebrarà un torneig de futbol sala al Pavelló Municipal a partir de les 23 hores.

Per una altra banda, segons Toni Ramon, la propera jornada de la Nit més Jove, la de l'últim divendres de febrer, girarà entorn a la diversitat cultural i de l'exposició fotogràfica de Quim Manresa al Claustre del Monestir.

Toni Ramon

La propera jornada girarà entorn de l'exposició de Quim Manresa i la diversitat cultural; i hi haurà actes al voltant del Monestir.


Les activitats de la Nit més Jove, pretenen oferir a la joventut una altre via de divertiment que s'allunyi de les discoteques i que sigui sana a la vegada que lúdica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.