Ràdio Sant Cugat celebra el seu vintè aniversari amb una nova web


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat celebra avui els seus vint anys d'existència. I ho fa amb la voluntat de continuar treballant per fer d'aquesta casa el mitjà de referència de la ciutat. Aquest matí, aquesta casa oferirà una programació especial en record i homenatge a tots els professionals que han contribuït a fer d'aquesta, la seva emissora. A més, i coincidint amb aquesta efemèride, Ràdio Sant Cugat amplia els seus serveis amb una nova plana web que donarà un abast global a aquesta emissora.

Un 13 de juny de 1982 Ràdio Sant Cugat emetia per primera vegada. Ara, vint anys més tard aquesta emissora encara el repte del futur amb un record especial als professionals i els oients que dia a dia han contribuït a la història d'aquesta casa.

Un futur , que segons el director de Ràdio Sant Cugat, Albert Mallol passa per saber aprofitar el canvi tecnològic i seguir treballant per fer d'aquesta emissora el mitjà de referència a Sant Cugat:

Albert Mallol



Coincidint amb el seu vintè aniversari Radio Sant Cugat estrena nova pàgina web. Només teclejant "radiosantcugat punt com" l'oient, i també internauta, té tota l'actualitat de la seva ciutat al seu abast. Per Esteve Sala, cap d'Informatius i artífex de la nova plana web, aquesta eina permet a la ràdio fer un salt endavant i trencar les tradicionals limitacions geogràfiques:

Esteve Sala



De 1986 a 1989 Ràdio Sant Cugat va deixar d'emetre a l'espera de regularitzar la seva freqüència, pendent del govern espanyol, fins que el 89 aquesta emissora recuperava la veu. Per l'alcalde, Lluís Recoder, aquests 20 anys han contribuït a cohesionar els santcugatencs i a fer ciutat:

Lluís Recoder





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.