La pandèmia no atura el concert 'Música per a la solidaritat' del Rotary Club

Es farà el 18 d'abril al Teatre-Auditori, també es podrà veure en línia i la recaptació es destinarà al Taller Jeroni de Moragues


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del concert 'Música per a la solidaritat' / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior del concert 'Música per a la solidaritat' / Foto: Localpres

El Rotary Club de Sant Cugat organitza un any més el concert 'Música per a la solidaritat', que arriba enguany a la 14a edició, tot i la situació de pandèmia. La proposta es podrà veure al Teatre-Auditori el diumenge 18 d'abril a les sis de la tarda en una edició que també s'emetrà en 'streaming' a causa de les restriccions actuals d'aforament, i amb la intenció d'arribar al màxim de persones possibles. El concert benèfic, que enguany anirà a càrrec de l'Orquestra Diletant de Catalunya i amb la santcugatenca Patrícia de No com a solista, vol recaptar diners per destinar-los al Taller Jeroni de Moragas. El preu de les entrades, que es posen a la venda el 16 de març, és de 15 euros i s'activarà un compte corrent per rebre aportacions a la fila zero, també per a les persones que ho segueixin en línia.

El president del Rotary Club, Josep Aymerich, ha explicat durant la presentació del concert que aquesta activitat "de gran envergadura" és la que "té més recompensa perquè ajuda a la gent i a les associacions de Sant Cugat". L'entitat porta acumulats ja més de 110.000 euros en les darreres 13 edicions i després d'un 2020 complicat "ens il·lusiona molt que és un moment tant complex per motiu de la pandèmia poder fer aquesta edició", ha afegit Aymerich.

Per la seva banda, Gerard Claret, concertino de l'Orquestra Diletant de Catalunya, ha valorat la seva vessant solidària. "És una orquestra que la seva missió va més enllà del fet de ser una orquestra, que ja està bé, si no que és una orquestra que vol ser també inclusiva, que neix amb la voluntat de fomentar aquesta pràctica musical, fora del que és l'àmbit professional musical, que té una voluntat formadora i educativa. Crec que des d'aquest punt de vista, encaixem bé en aquest tipus de projecte", ha dit Claret durant la roda de premsa.

El concert en línia es podrà veure tant a la web de Cugat Mèdia (www.cugat.cat) com al canal de Youtube del mitjà de comunicació municipal.

El número de compte on es poden fer les aportacions econòmiques és ES17 3140 0001 9200 1345 4100. S'ha d'indicar que es destina al concert benèfic.




Josep Aymerich

Dins les activitats de servei, aquesta és la que per la seva embargadura i ressò ens requereix més temps i atenció, però hi ha una gran recompensa, que és poder ajudar a la gent i a les associacions de Sant Cugat. Puc dir que portem aconseguits, des de l'inici dels concerts, acumulats 110.000 euros, i que han anat íntegrament a l'ajuda social. Ens il·lusiona molt que en un moment tan complexe per motiu de la pandèmia poder fer aquesta edició.

Gerard Claret

L'Orquestra Diletant és una orquestra que la seva missió va més enllà del fet de ser una orquestra, que ja està bé, sinó que és una orquestra que vol ser també inclusiva, que neix amb la voluntat de fomentar aquesta pràctica musical, fora del que és l'àmbit professional musical, que té una voluntat formadora i educativa. Crec que des d'aquest punt de vista, encaixem bé en aquest tipus de projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.