L'Ateneu enceta un curs de cuina per a joves destinar a ensenyar els secrets de l'art culinari


  • Comparteix:

La iniciativa ha sorgit d'un grup de joves que volien aprendre els conceptes bàsics del món de la cuina

La iniciativa ha sorgit d'un grup de joves que volien aprendre els conceptes bàsics del món de la cuina

L'Ateneu Santcugatenc oferirà un taller de cuina per joves, on aquests tindran l'oportunitat d'aprendre tots els secrets d'un plat exòtic o de receptes més tradicionals. El taller, que començarà l'11 de febrer i comptarà amb quatre sessions, ha sorgit precisament d'un grup de joves que vol aprendre els rudiments bàsics de la cuina.

Donar a conèixer una cuina exòtica i fresca, sense oblidar però els plats més tradicionals. Aquest és l'objectiu del curs 'cuina per a joves' que l'Ateneu oferirà per a nois i noies, en principi menors d'edat, i que començarà el proper onze de febrer. El coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, explica que aquesta iniciativa ha sorgit precisament d'un grup de joves santcugatencs.

Joan Carles Busquets

Aquest és un curs molt especial i sorgeix de l'iniciativa d'un grupde joves de la ciutat; curiosament de nois.


El curs tractarà d'ensenyar als joves els secrets de la cuina exòtica però partint de la base principal, el coneixement d'un ampli ventall d'ingredients. I és que també està enfocat cap als joves que mai s'han atrevit a jugar amb els elements culinaris. Joan Carles Busquets

Joan Carles Busquets

L'objectiu del curs és fer una cuina original i exòtica adaptant-la a la gent que mai ha fet cuina.


De moment, són uns 25 joves que s'han apuntat a aquest curs, que es composa de quatre sessions. Les classes tindran lloc divendres i s'allargaran tres hores, de 19 a 21 hores de la nit. Per altra banda, el preu del curs és de 25 euros i encara s'accepten noves inscripcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.