Xavier Bosch: 'Quan la justícia fa aigües, ens queda el periodisme'

L'escriptor santcugatenc ha presentat al Celler Modernista 'La dona de la seva vida', un thriller periodístic sobre els nens robats


  • Comparteix:

'La dona de la seva vida' és l'últim llibre de l'escriptor i periodista Xavier Bosch, un thriller sobre els nens robats que combina emoció i intriga. A través de la relació de tres germans i la investigació d'un d'ells, el santcugatenc s'endinsa en aquest crim contra la humanitat que va afectar 300.000 infants de l'Estat espanyol. Bosch ha presentat la novel·la, editada per Grup 62, aquest dilluns al Celler Modernista de Sant Cugat.

Durant la presentació, l'escriptor ha explicat que aquesta novel·la és també un homenatge a l'amor entre germans, "els guardians de la nostra infantesa". A més, amb aquest thriller periodístic, Bosch vol posar el focus en una situació que troba profundament injusta, la dels nadons robats. "Hi ha silencis que criden", ha dit, "i, per a mi, aquest, és un silenci que crida molt fort". El santcugatenc ha assenyalat que es calcula que encara hi ha 6.000 persones d'entre 20 i 70 anys que no saben que la seva identitat és falsa.

A la trobada, organitzada pel 'TOT Sant Cugat', Òmnium Cultural i Columna i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i Llibreria Alexandria i el patrocini d'Amat, hi han assistit una cinquantena de persones, el màxim permès per garantir les mesures sanitàries.

'La dona de la seva vida' és la setena novel·la de Bosch. Abans d'aquest llibre, el santcugatenc va publicar l'any 2019 'Paraules que tu entendràs'.


Xavier Bosch

Quan la justícia fa aigües ens queda el periodisme. Els escriptors tenim les novel·les per explicar aquelles històries silenciades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.