Sant Cugat participa al Primavera LIFE 2021

La ciutat acollirà un espectacle al Claustre del Monestir i una 'masterclass' a l'Escola de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Moment de la presentació al CaixaForum de Barcelona, en la qual ha participat l'alcaldessa de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Moment de la presentació al CaixaForum de Barcelona, en la qual ha participat l'alcaldessa de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Sant Cugat participarà al maig en el festival Primavera LIFE 2021. La ciutat acollirà l'1 de maig una actuació al Claustre del Monestir amb la soprano Elena Harsány i el baríton Michael Rakotoarivony, acompanyats pels pianistes Toni Ming Geiger i Teodora Oprisor. A més, l'Escola de Música Victòria dels Àngels acollirà la 'masterclass 3', a càrrec del tenor David Alegret i el pianista Rubén Fernández Aguirre els dies 12,13 i 14 de maig, amb un recital final el dia 15.

A més, el Primavera LIFE, impulsat per la Fundació Victoria de los Ángeles i que està dedicat al 'lied', ret homenatge a la soprano santcugatenca Victòria dels Àngels. S'hi oferiran recitals d'artistes de talla internacional, així com de joves intèrprets a qui es dona l'oportunitat de cantar amb músics consolidats (com és el cas de l'actuació del Claustre) i un seguit d'activitats formatives paral·leles, on es troba la 'masterclass'.

El Primavera LIFE arranca amb una adaptació escènica del cicle 'Winterreise' de Schubert, aquest dissabte al CaixaForum de Barcelona. La producció és el debut del director sevillà Rafael R-Villalobos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.