L'artista Lluís Ribas i la poetessa Marta Pessarrodona publicaran un llibre al setembre

El pintor santcugatenc obre així "una nova etapa" en la seva carrera artística


  • Comparteix:

Lluís Ribas a la seva galeria / Foto: Cugat Mèdia

Lluís Ribas a la seva galeria / Foto: Cugat Mèdia

L'artista Lluís Ribas i la poetessa Marta Pessarrodona uneixen forces amb la publicació aquest setembre de 'Retornant a l'ànima', un llibre de pintura figurativa que interpreta el món des de la infància. Amb aquest treball, Ribas marca un 'punt i a part' en la seva trajectòria artística i comença 'una cosa totalment nova'. 'Aquest llibre serà la presentació, després de 45 anys, del nou Lluís Ribas', ha explicat el pintor al Cugat Mèdia.

La publicació es finança amb la subhasta de quadres de petit format que actualment estan exposats a l'Espai Lluís Ribas i que el pintor va elaborar durant el confinament amb els materials que tenia a l'abast. "Ara començo un nou camí, i això últim [les obres exposades] donarà pas al primer que estic fent en la nova etapa", explica. I va més enllà: "He sigut capaç de sortir de la meva zona de confort artística, el trencar amb tot el meu públic, i anar a un camí totalment desconegut per mi".

El llibre servirà per col·laborar amb la investigació contra el càncer, una malaltia que toca de prop al santcugatenc i que sorgeix de l'agraïment a la feina dels sanitaris durant la pandèmia.


Lluís Ribas

He sigut capaç de sortir de la meva zona de confort artística, el trencar amb tot el meu públic, i anar a un camí totalment desconegut per mi



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.