Joan Queralt tancarà el cicle 'Enraonar' amb una conferència sobre els drets humans i la justícia

Queralt és catedràtic de Dret penal de la UB i director-coordinador del llibre 'La sentència del procés. Una aproximació acadèmica'


  • Comparteix:

Joan Queralt, catedràtic de Dret penal de la UB / Foto: TV3

Joan Queralt, catedràtic de Dret penal de la UB / Foto: TV3

Punt final al cicle 'Enraonar'. El catedràtic de la Universitat de Barcelona Joan Queralt tancarà, aquest dilluns a les set de la tarda, el cicle amb la conferència 'Drets Humans i els procediments judicials. Perversions del sistema'. La xerrada de Queralt es farà en línia a causa de la Covid-19 i es podrà seguir per 'streaming' a Cugat Mèdia o del canal de Youtube de l'Ajuntament.

El ponent de la darrera conferència de l''Enraonar' és el director-coordinador del llibre conjunt de 14 especialistes 'La sentència del procés. Una aproximació acadèmica'. L'organització del cicle 'Enraonar' va a càrrec de l'Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona i compten amb el suport de les Sindicatures de Greuges de Catalunya.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.