Torna el concurs de vídeo poemes de l'Ateneu per Sant Jordi

Els vídeos d'aquesta segona edició es poden enviar fins al 23 d'abril


  • Comparteix:

La seu de l'Ateneu Santcugatenc, a l'avinguda de Gràcia / Foto: L'Ateneu

La seu de l'Ateneu Santcugatenc, a l'avinguda de Gràcia / Foto: L'Ateneu

L'Ateneu Santcugatenc organitza el segon concurs de vídeo poemes per celebrar la Diada de Sant Jordi. Per participar-hi, cal enviar un vídeo en què es reciti un poema en català abans del 23 d'abril. Els poemes poden ser de creació pròpia o d'altres autors. El jurat designarà tres finalistes, que rebran un lot de llibres cadascun, i el públic votarà el vídeo poema guanyador, que serà premiat amb un curs trimestral a escollir a l'Ateneu.

La iniciativa va sorgir l'any passat per a celebrar el Sant Jordi durant el confinament. "L'originalitat i varietat de les propostes, i la bona acollida que va tenir el concurs", segons ha comunicat l'Ateneu mitjançant una nota de premsa, ha animat a l'entitat a celebrar-ne una segona edició. El certamen compta amb la col·laboració de l'Associació Gabriel Ferrater, igual que l'any passat, i en aquesta ocasió s'hi suma Òmnium Cultural Sant Cugat. Amb la incorporació d'Òmnium, s'afegeix al concurs una menció especial per als alumnes del curs de català inicial de l'Ateneu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.