Les caramelles mantenen viva la tradició a Sant Cugat

Les corals La Lira i La Unió han ofert aquest dilluns de Pasqua un tast de la seva música


  • Comparteix:

Les caramelles resisteixen a la situació sanitària. Després d'un any en blanc, la Societat Coral La Lira i la Coral La Unió Santcugatenca han demostrat la seva voluntat de mantenir viva la tradició. Ho han fet en dos temps: recorrent els carrers de Sant Cugat explicant la seva història, amb una xerrada com a culminació, i amb una breu cantada. Tant la conferència com el concert han tingut lloc aquest dilluns de Pasqua als Jardins del Paga-li Joan, davant d'un centenar d'assistents.

La ponència ha anat a càrrec del director de La Lira, Eloi Jover, que ha explicat que l'objectiu de tot plegat és "que no es trenqui el fil de les caramelles". Amb les mesures de seguretat pertinents i amb una programació adaptada, a causa de les limitacions tant a l'hora d'assajar com d'actuar, els cantaires han demostrat que quan passi aquest tràngol, la seva música seguirà ressonant cada Pasqua.

Malgrat que enguany ha estat una cantada diferent, els cantaires han traslladat un missatge d'optimisme: confien que l'any que ve aquesta cara de la cultura santcugatenca tornarà a mostrar-se amb normalitat, sense necessitat de mesures anti-Covid estrictes.


Eloi Jover

Volem que no es trenqui el fil de les caramelles. Hem fet quatre assajos justos i hem preparat tres cançons. També hem aprofitat per explicar què són les caramelles, la història de La Lira i de La Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.