Canals Galeria d'art se suma a la petició de salconduits per al món de la cultura

El confinament comarcal afecta directament l'estabilitat de programació de les tres futures exposicions de Canals Galeria d'Art


  • Comparteix:

Interior d'una de les exposicions Canals Galeria d'Art / Foto: Cugat Mèdia

Interior d'una de les exposicions Canals Galeria d'Art / Foto: Cugat Mèdia

La Canals Galeria d'Art s'ha sumat a altres sectors artístics per reclamar que les exposicions puguin oferir salconduits per evitar el confinament comarcal a l'hora d'assistir a les activitats. Així, el sector vol seguir demostrant que la cultura és un 'bé essencial', a banda de ser una 'activitat segura' tal com va declarar el Govern de Catalunya.

El propietari de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha mostrat la seva indignació amb la mesura del confinament comarcal: "No podem dir al nostre públic que vingui" a les exposicions. Així, critica que l'àmbit cultural segueix sent "el més perjudicat" de la pandèmia i que amb aquesta iniciativa es busca el ressò per reivindicar un cop més que la cultura és segura.

Actualment la Canals treballa en la preparació de tres galeries repartides en diferents comarques (al Barcelonès, a l'Alt Penedès i al Segrià) i veu com trontolla l'estabilitat de la programació.


Josep Canals

"Som un bé cultural, fem cultura segura doncs que se'ns deixi a les galeries a fer un document per tota la gent que està interessada anar-hi i així permetre que puguin apropar-se tot i el confinament comarcal".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.