La solidaritat santcugatenca recapta més de 7.000 euros pel concert benèfic del Club Rotary

Els beneficis de la cita es destinen a entitats amb un servei social a la ciutat i, enguany, es destinaran al Taller Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

El concert benèfic 'Música per a la solidaritat' del Club Rotary ha recaptat més de 7.000 euros per al Taller Jeroni de Moragas. Aquest diumenge, el Teatre-Auditori s'ha omplert amb la 14a edició de la cita que, enguany, ha anat a càrrec de l'Orquestra Diletant de Catalunya, formada per músics amateurs, i ha comptat amb la presència del violinista santcugatenc Gerard Claret com a concertino i de la flautista Patricia de No com a solista. Sota la batuta del director italià Marzio Conti, han interpretat obres de Mozart. La xifra de la recaptació, però, encara pot créixer, ja que es poden continuar fent aportacions a Fila Zero fins al 30 de maig.

Unes 400 persones han gaudit aquest diumenge del concert benèfic anual que organitza el Club Rotary. Una cita que, com explica el president del Club Rotary Sant Cugat, Josep Aymerich, ja "s'ha consolidat" a la ciutat després de 14 edicions consecutives. Aymerich també ha remarcat la importància de celebrar aquesta proposta que permet "ajudar una entitat que fa un servei social" a Sant Cugat. Aquest diumenge al vespre, segons ha confirmat l'organització a Cugat Mèdia, ja s'havien recaptat més de 6.000 euros amb les entrades i uns 1.400 amb les donacions a Fila Zero.

De la recaptació final, el 90% es destinarà al Taller Jeroni de Moragas i el 10% restant a altres projectes del Club Rotary. En concret, l'entitat destinarà els diners a equipar la planta baixa del taller d el'equipament necessari per gaudir d'un aire net i circular. En les 13 edicions passades de la iniciativa, Club Rotary assegura que ha recaptat uns 112.000 euros, dels quals se n'han beneficiat diverses associacions de la ciutat.

Tot i la pandèmia, aquesta 14a edició s'ha pogut celebrar seguint les mesures anti-Covid i amb aforament limitat al Teatre-Auditori. A més, el concert també s'ha pogut seguir per 'streaming' a la pàgina web i al canal de Youtube de Cugat Mèdia. El president del Rotary ha assegurat que organitzar la cita "ha sigut complex" per la "inseguretat" de si es podria fer o no, però posa èmfasi en la resposta "positiva" de la ciutadania.

Entre els assistents, l'alcaldessa, Mireia Ingla; la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i diversos representants polítics de Sant Cugat i de Valldoreix. Ingla ha posat en valor la tasca del Taller Jeroni de Moragas amb les persones amb diversitat funcional intel·lectual, malalties mentals o TEA, i tots els anys que porten treballant per "cobrir les seves necessitats". L'alcaldessa s'ha mostrat "orgullosa" de Sant Cugat i de "totes les entitats que treballen en xarxa".









Josep Aymerich

Intentem unir i obrir oportunitats entre associacions o persones per engegar projectes. Cada any tenim un projecte amb què ajudem una entitat que fa un servei social a Sant Cugat. Aquest any és el Taller Jeroni de Moragas. Creiem que és molt important que cada any sigui així per any poder ajudar a una d'aquestes entitats.

Josep Aymerich

Ha sigut complex perquè sempre tens un punt d'inseguretat de si es podrà fer o no, però la resposta ha sigut molt positiva. És la 14a edició consecutiva, per tant, és un concert consolidat. Estem molt feliços de poder-ho fer aquest any també.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.