'Greus qüestions' de Mendoza arriba avui al Teatre Auditori amb l'actor santcugatenc Jordi Bosch


  • Comparteix:

El muntatge parteix d'un original interrogatori entre els personatges al voltant de temes com la vida o la mort

El muntatge parteix d'un original interrogatori entre els personatges al voltant de temes com la vida o la mort

El muntatge 'Greus qüestions', d'Eduardo Mendoza, arriba aquesta nit al Teatre Auditori sota la direcció de Rosa Novell i amb la interpretació del santcugatenc Jordi Bosch i de Gonzalo Cunill i Pere Eugeni Font. L'obra, que inicia avui la seva gira, planteja una reflexió sobre temes com la vida i la mort però fugint sempre dels tòpics i sense perdre de vista el sentit de l'humor.

Un interrogatori breu però transcendental. Aquest és el tret de sortida d'aquest muntatge on dos homes comparteixen preguntes i respostes sobre temes com la vida i la mort. Les preguntes però, fugen en aquest cas dels tòpics i ens sorprenen pel gir que li ha volgut donar l'autor. Així ho ha explicat un dels seus protagonistes, l'actor santcugatenc Jordi Bosch.

Jordi Bosch

Una mena de conversa que tenen dos persones i que fan una mica de blanç. Però enlloc d'anar amb preguntes clàssiques i tòpiques, l'autor ha olgut anar-les a buscar per un cantó una mica inesperat.


L'obra, que va estrenar-se al festival internacional Temporada Alta de Girona i ha passat ja per la Sala Muntaner, és la segona d'Eduardo Mendoza que veu els escenaris. Així ho ha explicat el mateix Bosch, que ha manifestat el seu desig que l'autor continuí treballant aquest gènere ja que segons diu, és un aportació important pel món del teatre i de la cultura.

Jordi Bosch

Des de l'última que va estrenar fa 14 anys, aquesta és la segona que estrena i estaria bé que funcionés bé perquè l'animem a que segueixi escrivint, la seva aportació és molt interessant pel teatre i pel món de la cultura.


El muntatge 'Greus Qüestions' pot veure's aquesta nit al punt de les deu al Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.