Esperit de Sant Jordi, malgrat tot

Sense parades de llibres a la plaça d'Octavià per la pandèmia, Sant Cugat intentarà viure la diada amb la màxima normalitat possible


  • Comparteix:

La parada de Sant Jordi de la llibreria El Celler de Llibres a la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

La parada de Sant Jordi de la llibreria El Celler de Llibres a la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Jordi d'aquest 2021 a Sant Cugat s'assemblarà més a la festa d'estiu que es va organitzar a tot Catalunya el 23 de juliol passat que no pas a qualsevol altre dia del llibre i la rosa d'anys anteriors, tot i que l'objectiu és que l'esperit sigui el mateix. No hi haurà parades de llibres i roses a la plaça d'Octavià, sinó que cada llibreria i floristeria que ho vulgui posarà una taula davant de la seva botiga. A la tarda hi haurà activitats per a totes les edats repartides per la ciutat, a més del concert de Sant Jordi de la Simfònica i el recital de poesia per tancar el dia. I Cugat Mèdia no faltarà a la cita amb un programa de ràdio de dues hores en directe (10 h-12 h) conduït pel periodista Martí Gonzàlez per copsar l'ambient de la ciutat.

Els actes de Sant Jordi d'aquest any van començar el 10 d'abril, i acabaran aquest diumenge, amb l'objectiu de diversificar i espaiar al màxim les activitats. Tot i això, aquest divendres hi ha previst des de sardanes a espectacles infantils, tot concentrat a la tarda. Consulta aquí la programació.

Les llibreries, que hauran de tornar a posar la parada de llibre només davant del seu local per culpa de les restriccions per la Covid-19, rebran el suport de les àrees de Cultura i Comerç de l'Ajuntament, que han treballat en unes bosses que repartiran perquè puguin lliurar els llibres que es comprin.

Totes les activitats seguiran les mesures de seguretat marcades pel pla del Procicat per celebrar la diada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.