'Greus qüestions' comença la seva gira al Teatre Auditori amb gran èxit de públic

L'actor santcugatenc Jordi Bosch és un dels protagonistes

Cultura

Publicat el 5/feb/05 per Joan Lluis Garcia Del Moral

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest divendres per veure el muntatge 'Greus qüestions', d'Eduardo Mendoza. L'obra, protagonitzada pel santcugatenc Jordi Bosch i dirigida per Rosa Novell. ha engegat a la nostra ciutat una gira que la portarà pels principals teatres de Catalunya.

Daniel, Pere Eugeni Font, acaba de morir i arriba al cel on és sotmès a un estrany interrogatori per part de Tobies, el personatge interpretat per Jordi Bosch. Així arrenca 'Greus qüestions', l'obra que aquest divendres ha omplert el Teatre Auditori de gom a gom. Per Jordi Bosch, el fet que només hi hagi dos personatges a escena fa que el ritme de l'obra sigui molt elevat.

Jordi Bosch

Som dos i hi ha poca alternativa, això fa que els diàlegs siguin molt picats, amb un ritme molt ràpid

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'obra, que ha durat al voltant d'una hora i quart, parla de la perplexitat de l'individu que no entén una realitat diferent a la pròpia, una constant de l'obra d'Eduardo Mendoza, autor entre d'altres de 'Sin noticias de Gurb'.

Tot i que el muntatge 'Greus qüestions' fins ara només s'havia representat a la sala Muntaner de Barcelona, un teatre molt més petit que el Teatre Auditori, per a l'actor Pere Eugeni Font el canvi de sala i sobretot de dimensions no ha suposat un problema.

Pere Eugeni Font

Venir a Sant Cugat sempre afecta perquè l'auditori és molt gran i has d'anar més a fons, però de seguida se li agafa la mida

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Greus qüestions' ha engegat a la nostra ciutat la gira que la portarà per altres ciutats de Catalunya. Aquest cap de setmana visita Granollers i Vic.