Punt final d'un Festival LUMÍNIC que ha superat les expectatives, amb més de 30.000 visitants

Sant Cugat es converteix en l'epicentre de la fotografia contemporània amb l'exposició de diverses mostres artístiques


  • Comparteix:

En imatge una de les sales d'exposició del Festival LUMÍNIC / Foto: Lali Puig

En imatge una de les sales d'exposició del Festival LUMÍNIC / Foto: Lali Puig

'Èxit' de la segona edició del Festival LUMÍNIC, que ha posat punt final a una iniciativa que ha situat Sant Cugat a l'epicentre de la fotografia contemporània. Tot i l'actual situació sanitària, l'organització ha destacat la bona rebuda per part de més de 30.000 visitants i desitja que la mostra segueixi creixent i traspassant les fronteres de la ciutat.

El codirector de la plataforma LUMÍNIC i fotògraf santcugatenc, Bernat Millet, ha emfatitzat el creixement del festival en declaracions a Cugat Mèdia. I és que, en aquesta edició el festival ha posat, per primera vegada, un peu a Barcelona tot oferint tres exposicions, la més destacada al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). El mateix Millet ha recalcat que espera que el "festival seguir innovant i exposant a Barcelona".

La cita, coorganitzada per la plataforma LUMÍNIC i l'Ajuntament de Sant Cugat, ha presentat diverses mostres artístiques, que enguany giraven entorn el concepte 'Multivers'. Tanmateix, s'han exposat bona part de les propostes creatives que havien de ser presentades en l'edició del 2020, la qual es va suspendre a causa de la Covid-19.

A més de les exposicions de les mostres, que s'han pogut trobar des del 18 de març fins al diumenge 2 de maig, també s'han organitzat activitats presencials i virtuals, tallers i visites guiades per tal de completar el programa i compartir coneixements sobre la fotografia.


Bernat Millet

Sant Cugat és el centre de l'exposició, però també esperem que institucions com el MNAC segueixin apostant per tenir una mostra com la nostra



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.