El Circ Universal planta la carpa a Sant Cugat del 7 al 23 de maig

Cugat Mèdia regala 15 entrades dobles per assistir-hi a través del seu perfil d'Instagram (@cugatmedia)

El Circ Universal porta l'espectacle Etheria del Circ Universal / Foto: Cedida Circ Universal (Max Meler)

Cultura

Publicat el 5/mai/21 per Sara Bella

El Circ Universal s'instal·la a Sant Cugat des d'aquest divendres i fins al 23 de maig amb el seu nou espectacle, Etheria. Segons ha explicat el músic del circ, Jaume Clos, amb Etheria el públic farà 'un viatge en el temps' i podrà gaudir de 'números molt innovadors' i 'd'última tecnologia, amb hologrames i tot'. A causa de la Covid-19, l'aforament està limitat al 50%, es prendrà la temperatura de tots els assistents i l'ús de la mascareta serà obligatori durant tota la funció.

Aconsegueix entrades amb Cugat Mèdia
Cugat Mèdia sorteja entrades per assistir al Circ Universal entre el 7 i el 23 de maig. Són 15 tiquets dobles a primera fila i, per participar-hi, només cal seguir el perfil d'Instagram del mitjà multimèdia (@cugatmedia), fer 'm'agrada' al post del concurs i mencionar dues persones amb qui t'agradaria anar al circ. El sorteig s'efectuarà aquest divendres i els guanyadors es donaran a conèixer via Instagram.


DECLARACIONS

Jaume Clos

Aforament al 50% i obrim les portes una hora i mitja abans per prendre la temperatura al públic. Sempre lluitant, també, perquè hem hagut de fer fora gent perquè no complia les normatives, com portar la mascareta durant l'espectacle.

Your browser doesn’t support HTML5 audio