L'última Biennal d'Art Contemporani fa parada a Sant Cugat

La mostra acull obres selecció dels artistes que han passat per totes les edicions de la Biennal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una mostra de la Biennal / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una mostra de la Biennal / Foto: Localpres

La Biennal d'Art Contemporani Català torna a Sant Cugat aquesta setmana amb una exposició a Cal Gerrer, seu de la Fundació Cabanas, que recull peces d'artistes rellevants de la història del certamen. La tria l'han fet els membres vius dels jurats de totes les edicions de la iniciativa entre gairebé 600 noms, dels quals n'han triat més d'una vintena, com Sergi Barnils, Joan Fontcoberta, Pep Codó, Carmen Anzano i Maria Fabre. Aquesta edició de la Biennal, tal com avançava el seu promotor, Josep Canals a Cugat Mèdia, serà l'última, després que no hagi aconseguit mantenir el suport per part de l'Ajuntament.

Aquesta mostra, que ja es pot veure a Cal Gerrer i s'hi estarà fins al 31 d'agost, vol demostrar com la Biennal ha estat "una porta oberta a l'art emergent català, en uns anys molt complicats per a la creació jove". La inauguració serà aquest divendres a les 19 h i es podrà seguir en línia, a través de l'Instagram de la Canals Galeria d'Art.

D'entre els artistes que exposen les seves peces, n'hi ha set que són de Sant Cugat. "Quan van començar, que van ser seleccionats, no eren coneguts com ho són ara", destaca Canals.


Josep Canals

Hi ha set artistes de Sant Cugat que quan van començar i van ser seleccionats, no eren coneguts. Aquest ja és un valor per veure artistes com Codó, Anzano o Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.