'Ets tu', el single debut del grup emergent Mosaic

La cançó la va escriure el santcugatenc Gerard Berengué, cantant del grup


  • Comparteix:

Imatge dels tres integrants del grup Mosaic / Foto: Mosaic

Imatge dels tres integrants del grup Mosaic / Foto: Mosaic

Mosaic és el nom del nou grup de música català format pel santcugatenc Gerard, el Roger i l'Adrià. Tot just acaben de llançar el seu primer single anomenat 'Ets Tu', una cançó que pretén contagiar d'alegria i el gust per la música. El cantant, Gerard Berengué, ens explica que 'Ets Tu' va néixer fa dos anys, quan encara no coneixia als altres membres del grup, com un tribut a la música, la cultura i l'art. 'És un crit d'agraïment per tota la força que té la música per ajudar-nos en els pitjors i millors moments', apunta Berengué.




El grup va néixer enmig de la pandèmia del coronavirus, tot i això, Berengué comenta que lluny de ser un impediment, per a Mosaic ha estat una cosa positiva. "Gràcies a la pandèmia, com que tothom estava a casa, hem pogut arribar a molta més gent; ens ha ajudat molt en aquest sentit", assegura el santcugatenc.

Sense descobrir molts detalls, Gerard Berengué ha avançat a Cugat Mèdia que d'aquí poc el grup llançarà una nova cançó i, segurament, a finals d'anys publicaran el seu primer disc.


Gerard Berengué

"La vaig escriure com un crit d'agraïment a la música, la cultura i l'art per tota la força que tenen i per com ens ajuden en els pitjors i millors moments a tirar endavant".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.