Els museus són els protagonistes del cap de setmana a Sant Cugat

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, la ciutat acull tota mena d'activitats del 14 al 16 de maig


  • Comparteix:

Imatge de l'exposició que hi ha actualment al Museu del Monestir / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'exposició que hi ha actualment al Museu del Monestir / Foto: Cugat Mèdia

Amb el lema 'Tornem als museus. Tornem a imaginar' se celebra a Sant Cugat, aquest cap de setmana, el Dia Internacional dels Museus. Les activitats, que tenen lloc del 14 al 16 de maig, giren al voltant de l'exposició 'Vila de Sant Cugat, 900 anys. Del 1120 al futur', que es pot visitar actualment al Museu del Monestir. Visites comentades, tallers familiars, dansa i música són algunes de les propostes, totes elles gratuïtes, que busquen acostar el patrimoni local a la ciutadania de manera vivencial.

Algunes de les activitats destacades són la conferència inaugural de Jordi Casas i Domènec Miquel 'Vila i Monestir: unes relacions conflictives', la celebració de la #Nitdelsmuseus2021, amb l'obertura del Museu del Monestir i del Celler Modernista fins a les 21 h i la sessió de contes a càrrec de Roger Casadellà per als més petits, entre moltes d'altres. Pots consultar totes les activitats de la iniciativa a l'agenda de Cugat Mèdia.

Formen part del programa el Museu del Monestir, el Celler Modernista, el Centre d'Art Tèxtil Grau-Garriga - Cal Quitèria, la Casa Museu Cal Gerrer (Fundació Cabanas) i el Museu del Còmic.

D'altra banda, la Diputació de Barcelona també participa en el Dia Internacional dels Museus amb l'estrena dels vídeos Museus a escena, per donar a conèixer els equipaments que integren la Xarxa de Museus Locals, entre els quals hi ha els Museus de Sant Cugat.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.