Arriba el foc a Sant Cugat amb la trobada de bèsties

Algunes de les bèsties convidades són la Pàjara de Terrasa, El Llaunes de Montgat o El Boc Aegis de Can Rosés, entre altres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels diables de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu dels diables de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La Trobada de Bèsties arriba a Sant Cugat amb un espectacle de foc amb figures de bestiari festiu convidades provinents de diferents punts de Catalunya. La Pàjara de Terrassa, El Llaunes de Montgat, El Boc Aegis de Can Rosés i La Ferafoc de Sant Quintí de Mediona són les bèsties que acompanyaran el Boc de Can Vernet, la bèstia dels Diables de Sant Cugat, colla organitzadora de la trobada. A banda, la mostra també comptarà amb la participació de l'Esbart, els Geganters i els Caparrots de la ciutat.

La Trobada de Bèsties es durà a terme amb un aforament limitat i caldrà registrar-se prèviament per reservar les entrades, per tal de seguir les mesures antiCovid. La jornada tindrà lloc al parc de Ramon Barnils aquest dissabte a les 21 h.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.