Quatre santcugatencs, premiats a l'11è Premi Jujol de Dansa Jove 2021

Ells ballarins guardonats són Lara Vicente, Berta Solanas, Lucía Taylor i Àlex Rodés


  • Comparteix:

Tres dels guanyadors del certamen / Fotos: Cedides

Tres dels guanyadors del certamen / Fotos: Cedides

Les alumnes de l'Escola de Música i Dansa Fusió de Sant Cugat Berta Solanas, Lucía Taylor i Lara Vicente han estat guardonades l'11è Premi Jujol de Dansa Jove 2021. També ha estat premiat en aquest mateix concurs Àlex Rodés, santcugatenc de 8 anys i alumne de Ballet Ruso Barcelona. El certamen s'ha celebrat aquest dissabte al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí i hi han participat escoles de dansa d'arreu de Catalunya i del País Valencià.

La Lucía Taylor ha guanyat l'or en la categoria de contemporani, i la plata en la de neoclàssica; mentre que la Berta Solanes també ha guanyat l'or en la neoclàssica.



En el cas de l'Àlex Rodés, ha estat reconegut amb el primer premi a la categoria de neoclàssic de nens i nenes nascuts entre el 2010 i el 2012. Rodés està becat per la seva acadèmia de dansa i ha recollit el Premi Jujol de Dansa Jove interpretant 'Would you?' amb una coreografia de la seva professora Lydia Carrasco.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.