Tom Carr (artista): 'Els artistes tendim a repetir-nos'

L'artista tarragoní repassa la seva trajectòria i referma el seu compromís amb la Biennal d'Art Contemporani Català


  • Comparteix:

Tom Carr a l'estudide Cugat Media / Foto: Cugat Media

Tom Carr a l'estudide Cugat Media / Foto: Cugat Media

L'artista Tom Carr defensa la necessitat de no repetir-se i de buscar constantment noves idees. El del santquirzenc és un dels noms que exposen enguany a la Biennal d'Art Contemporani, que recupera peces d'artistes de totes les seves edicions; ell va exposar-hi, originalment, l'any 2000. En una entrevista al magazín 'Connectats' de Cugat Mèdia i La Xarxa recorda aquell moment i, a més, repassa com ha evolucionat el seu treball. Carr, a més, creu que és 'una llàstima' que la d'enguany sigui l'última edició de la Biennal, tot i que apunta que l'art contemporani trobarà noves vies per tirar endavant.

L'artista també ha recordat com va viure l'etapa més difícil i restrictiva de la pandèmia de la Covid-19. Carr confessa que va "entrar en melancolia i tristesa", ja que, just en aquell moment, va sortir un llibre sobre la seva obra. Mentrestant, lamenta, no va poder anar al seu estudi a crear obres noves.


Tom Carr

El sentit del temps costa valorar-lo o ajustar perquè, segons com, va ser ahir i segons com, va ser molt distant, però és una llàstima que ara sembla que acaba aquesta etapa, però si hi ha necessitat, que suposo que hi haurà, ja sortirà un altre tipus de projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.