Arrenca el Cicle de Concerts de cambra a Can Monmany

El recital inaugural a càrrec d'Elisabet Franch i d'Albert Guinovart programat pel 5 de juny ja té les entrades exhaurides


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la masia Can Monmany / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu de la masia Can Monmany / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Torna el Cicle de Concerts a la masia de Can Monmany, a Valldoreix, després d'un any de silenci imposat per la pandèmia. Elisabet Franch i Albert Guinovart inauguren el cicle aquest dissabte amb un recital de flauta i piano basat en obres del període Romàntic. El dissabte de la setmana vinent, 12 de juny, serà el torn d'El Trio Claret, format pel prestigiós violinista Gerard Claret i els seus fills Sergi i Jordi. Finalment, el 19 de juny, tindrà lloc el muntatge 'Eros i Psique: Les sonoritats que es desitgen' a càrrec de la flautista Patrícia de No i l'arpista José Antonio Domené. Les tres actuacions seran a les 21.45 h. Les entrades del concert inaugural estan exhaurides. Els tiquets dels altres dos cicles es poden adquirir de manera presencial a l'oficina de Cultura de l'EMD de Valldoreix i tenen un preu de 10 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.