Així, fins l'abril de 2003, catorze restaurants de la ciutat portaran una banderola identificativa a la façana per indicar als ciutadans i turistes que allà es pot degustar gastronomia medieval. És el cas del restaurant Can Tubau, que proposa la "Raola de col, peus de porc i bolets". La seva cuinera, Lourdes Vilaseca, ha fet una valoració molt positiva del Bon Profit Cultural:
Lourdes Vilaseca
El Bon Profit Cultural és una iniciativa interessant perquè permet treballar la cuina amb il.lusió
L'organització de l'Any del Mil.lenari publicarà una carta col.lectiva, titulada "Ruta Gastronòmica", que servirà com a guia per a qui vulgui conéixer l'oferta gastronòmica. En aquesta carta hi constarà el nom del restaurant, l'adreça i el telèfon de contacte, així com el plat a degustar.
L'aposta de El Casalet, el restaurant del Casal de Cultura de Valldoreix, és la "Dobladura de vedella". El propietari de l'establiment és Francisco Arcos, que ens comenta les diferències entre un plat medieval i una recepta actual:
Francisco Arcos
Abans no s'utilitzava el tomàquet, ni l'oli d'oliva… El que s'usava sobre tot són les espècies
La presentació de la Ruta Gastronòmica es farà aquesta diumenge al Claustre del Monestir de Sant Cugat a les 7 de la tarda. Allà els sancugatencs podran tastar les propostes dels restaurants per un preu de 6 euros.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.