Elisabet Franch i Albert Guinovart exhibeixen fragments del seu nou disc a Can Monmany

El cicle musical ha obert portes aquest dissabte amb aquest binomi musical a Valldoreix


  • Comparteix:

El binomi musical Elisabet Franch i Albert Guinovart han exhibit fragments del nou disc, Franch place Frank, al cicle de concerts de la Masia de Can Monmany organitzat per l'EMD de Valldoreix. Franch i Guinovart han obert aquestes jornades musicals que tindran continuïtat amb el Trio Claret, el 12 de juny, i Patricia De No i José Antonio Domené, el 19 de juny. Prop d'una setantena de persones han assistit al concert a l'aire lliure i presidit per l'alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada del primer tinent d'alcaldia, Pere Soler. El públic ha gaudit d'aquest concert de flauta i piano basat en obres del període Romàntic plenes d'intensitat, diàleg i virtuosisme sonor.

El públic ha entrat al recinte prèvia compra d'entrada els dies anteriors, amb mascareta i amb distància de seguretat entre els assistents.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha donat la benvinguda als assistents i a partir d'aquest instant han sortit a l'escenari Elisabet Franch i Albert Guinovart. Aquest binomi ja fa pràcticament un any que treballen junts des d'un primer contacte a Viena l'any passat. Franch ha ressaltat l'alegria d'actuar a casa amb un gran talent com el de Guinovart.

L'entesa sobre l'escenari és evident. Dues obres del nou disc, que serà una realitat a la tardor, s'han pogut escoltar juntament amb algunes sonates. Un concert d'una hora per les mesures Covid-19.







Elisabet Franch

Tinc ganes que tot torni a la normalitat i molt contenta d'actuar a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.