El Parc Central s'inundarà de música el 19 de juny

La Taula d'Arts Escèniques Musicals celebra el Dia Internacional de la Música amb una programació que s'allargarà tot el dia

Imatge d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat el 10/jun/21 per Clara Bardají

La música ressonarà a Sant Cugat el 19 de juny, amb motiu del Dia Internacional de la Música. Un any més, la Taula d'Arts Escèniques Musicals, formada per diferents entitats musicals i escoles de música de la ciutat, ha organitzat un programa amb actuacions a l'aire lliure durant tot el dia. La 9a edició de la iniciativa es repartirà per tres emplaçaments del Parc Central, on es seguiran les mesures de seguretat anti-Covid: espai amb aforament limitat i perimetrat, distància, mascareta i registre d'accés.

La programació d'enguany inclou propostes per a tots els gustos. El públic podrà gaudir d'actuacions d'orquestres, bandes, combos de música moderna, corals, música tradicional, grups de cambra, batucada i havaneres, i molt més. Les propostes es repartiran, d'11 h a 14 h i de 17 h a 21 h, per tres emplaçaments del Parc Central: la pista esportiva, a l'espai amb arbrat a tocar del pont a sota del carrer de Pere Serra i a l'escenari sota el pont gran del parc. Tot i que el Dia Internacional de la Música és el 21 de juny, la proposta s'avança a dissabte per poder fer arribar la música a més gent.

Foto: Cugat Mèdia

Aquesta és la programació prevista pel dissabte 19 de juny.


Després de més d'un any de pandèmia, la Comissió de la Taula de Músic ha volgut tornar a apropar la música en viu a la ciutadania amb una proposta adaptada a les restriccions. Per això, ha escollit com a escenari el Parc Central, un espai obert i envoltat de natura.

La programació d'enguany també compta amb la participació de La Pua-Oficina Musical que, amb motiu del seu 6è aniversari, ha programat dos concerts gratuïts a la terrassa del Casal Torreblanca. Primer, Marina BBface & Frank Montasell a les 20 h i, a les 21.30 h, Pepe Nada.

També celebraran la jornada l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música amb un concert del Duo Pekata Mundi a les 19.30 h. L'entrada és gratuïta, però cal reservar invitació en aquest enllaç.