La Simfònica de Sant Cugat porta al Teatre Auditori un repertori d'obertures i àries d'òpera


  • Comparteix:

La formació oferirà una doble funció, aquesta nit i el matí de diumenge

La formació oferirà una doble funció, aquesta nit i el matí de diumenge

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat torna aquest cap de setmana al Teatre Auditori amb un concert d'obertures i àries d'òpera. L'actuació, que inclou un repertori a base d'obres Verdi o de Puccini, entre d'altres, arriba per partida doble amb un concert aquesta nit i una funció pensada per públic familiar el matí de diumenge.

Els integrants de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat torna a pujar a l'escenari del Teatre Auditori aquesta nit, i ho fan acompanyats de la mezzosoprano santcugatenca Ana Häsler, en la que serà la seva primera actuació al teatre de la nostra ciutat.

Per aquesta ocasió, la formació dirigida per Josep Ferré ha preparat un repertori especial que inclou fragments d'obres de grans compositors com Mozart, Verdi o Puccini. Per al director de l'orquestra, es tracta d'una actuació difícil ja que comporta molts canvis de registre, però sobretot, és un concert de luxe.

Josep Ferré

És un concert luxós i complexe. És de pinzellades i busquem les més espectaculars i emotives. És un concert que requereix un gran esforç però també és molt especial.


En el mateix sentit s'ha expressat Ana Häsler, que ha volgut manifestar també la seva il·lusió per actuar a Sant Cugat i per fer-ho al costat de l'Orquestra Simfònica i amb un repertori d'òpera.

Ana Hasler

Estic feliç i contenta de fer un concert tan maco, que volíem fer tant pel que fa als autors com per fer un concert d'àries d'òpera.


L'actuació, que també comptarà amb la concertino Anna Calvo, arriba a més amb una doble sessió. I és que l'OSSC i el Teatre Auditori han acordat donar sortida a la forta demanda que tenen les actuacions de l'orquestra santcugatenca i programar de forma habitual un concert nocturn i un altre més familiar per al matí de diumenge.

En aquest cas, la funció de diumenge serà més curta i també més didàctica, amb explicacions perquè els més petits puguin entendre el que estan sentint i seguir el concert sense problemes. A més, i com ja ve fent l'Orquestra Simfònica, també s'aprofitarà per estrenar l'obra de compositors locals, en aquest cas d'Edmund Edgar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.