Romeva es retroba amb Sant Cugat: 'No he marxat mai'

L'exconseller santcugatenc reivindica la política com l'eina per defensar els drets i llibertats


  • Comparteix:

'Avui parlem d'un retorn, però jo no he marxat mai'. Així ha agraït el santcugatenc Raül Romeva el suport que ha rebut, durant el temps ha passat a presó, per part de la ciutadania, amb qui s'ha retrobat aquest divendres en un acte a la plaça de Barcelona. Més d'un centenar de persones, entre elles representants d'entitats, col·lectius i partits independentistes, així com l'alcaldessa, Mireia Ingla, i altres regidors, han abraçat (literalment) l'exconseller, que malgrat celebrar el seu alliberament arran dels indults, ha recordat que la repressió encara continua, amb més de 3.000 persones encausades.

Romeva recupera la llibertat amb la convicció que la política és la clau per afrontar els reptes als quals s'enfronta el país. "No les togues, no les porres, no la repressió, no els insults, no els atacs, no la caverna mediàtica; la política és l'eina, és la solució".

Romeva ha advertit, això sí, que aquesta sortida de presó pot ser temporal: ha recordat que està pendent de comparèixer al tribunal de comptes, que reclama 5,4 milions per la promoció exterior del procés. En tot cas, l'exconseller ha subratllat que el seu pas per presó, malgrat haver estat dur, ha estat necessari per a la defensa dels drets i llibertats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.