El santcugatenc Jofre Llombart, nou secretari general de Difusió de la Generalitat

Llombart és el president del Consell Consultiu i Assessor de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Jofre Llombart / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Jofre Llombart / Foto: Cugat Mèdia

El periodista santcugatenc Jofre Llombart serà el secretari general de Difusió de la Generalitat, segons ha confirmat Cugat Mèdia. D'aquesta manera, Llombart deixa la sost-direcció de RAC1 per posar-se al capdavant d'aquest càrrec que depèn de la conselleria d'Economia. Llombart va iniciar la seva carrera a Ràdio Sant Cugat i actualment és president del Consell Consultiu i Assessor de Cugat Mèdia.

Està previst que aquest dimarts es formalitzi el nomenament, que és a proposta del conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, i està consensuat amb Carles Puigdemont i el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró.

Jofre Llombart és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en Comunicació Política de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la UAB. El periodista, que no milita a cap partit, ofereix un perfil tècnic fruit de 27 anys dedicats al sector de la comunicació. A més del seu pas per Ràdio Sant Cugat, va ser redactor en cap d'Informatius a Catalunya Ràdio, corresponsal a Madrid i coordinador d''El Matí de Catalunya Ràdio'. El salt a RAC1 el fa el 2011 com a sots-director del programa 'El món a RAC1', on a la seva última etapa ha exercit de sots-director de les emissores de ràdio del Grup Godó.

Llombart també és autor de llibres com 'Desmuntant la caverna' (2013) i 'Doncs jo, ara, votaré Sí' (2014).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.