L'Ateneu presenta una nova web amb tota la informació sobre les seves activitats


  • Comparteix:

La mateixa pàgina web permetrà consultar el diari de l'entitat

La mateixa pàgina web permetrà consultar el diari de l'entitat

L'Ateneu Santcugatenc disposa ja d'una pàgina web amb tota la informació de l'entitat. D'aquesta manera, els ciutadans podran conèixer les activitats que organitza l'entitat o accedir a la darrera publicació del diari que editen de forma quinzenal. Segons Joan Carles Busquets, coordinador de l'Ateneu, aquesta web era una assignatura pendent de l'Ateneu.

L'Ateneu de Sant Cugat disposa ja d'una pàgina web on els ciutadans podran trobar tota la informació relativa a aquesta entitat i a les seves activitats. I és que de forma resumida, a la web s'expliquen els actes, i les propostes de l'Ateneu. Així ho explica Joan Carles Busquets, coordinador del centre.

Joan Carles Busquets

La web recull tota la informació resumida sobre els actes i lespropostes del centre. És una web sencilla i permet que els ciutadans es posin en contacte amb nosaltres.


A través de la web, a més, els ciutadans que ho desitgin podran descarregar-se la última edició del diari de l'Ateneu. En aquest sentit, el portal s'actualitzarà cada quinze dies i recull un espai on els ciutadans es poden posar en contacte amb el centre.

Segons Busquets, amb aquest nou projecte de pàgina web es dóna resposta a la demanda d'una part de la ciutadania. Escoltem-lo

Joan Cales Busquets

La iniciativa va sorgir perquè la gent ens demanava aquest servei. Era també una assignatura pendent del centre.


De moment, aquest és el primer pas, diu Busquets, perquè tota la informació sobre l'Ateneu arribi a tots els ciutadans que ho desitgin. L'objectiu però és que, poc a poc, aquesta pàgina es vagi ampliant amb nous continguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.