L'associació Camerata Sant Cugat prepara el seu segon gran espectacle, previst per l'octubre


  • Comparteix:

El muntatge tindrà com a protagonistes el Réquiem de Mozart i els sonets amorosos de Shakespeare

El muntatge tindrà com a protagonistes el Réquiem de Mozart i els sonets amorosos de Shakespeare

El Rèquiem de Mozart i els sonets amorosos de Shakespeare protagonitzaran el segon gran espectacle multidisciplinar de l'Associació Camerata Sant Cugat, previst pel proper octubre. Després de l'èxit de 'Power of Peace', aquesta entitat ha volgut repetir la iniciativa de preparar un muntatge on música, poesia i dansa contemporània es donaran de la mà sota el títol d'Instint Mozart'.

Tal i com ja havien anunciat, després de l'èxit del seu primer espectacle 'Power of Peace', l'Associació Camerata Sant Cugat té la intenció de repetir amb un muntatge cada any, i de moment, el d'aquest 2005 ja té títol i data.

Es tracta d'un espectacle que arribarà el 2 d'octubre al Teatre Auditori i que sota el títol d'Instint Mozart', unirà la música del Rèquiem d'aquest compositor amb els sonets amorosos de Shakespeare i amb dansa contemporània. La combinació serà un espectacle multidisciplinar que coincidirà, a més, amb l'Any del Llibre i la Lectura i que precedirà el 250è aniversari del naixement del cèlebre compositor austríac. Així ho ha explicat el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, en declaracions al magazín 'Barra Lliure'.

Xavier Baulies

És un pla entre la literatura, amb els sonets amorosos del gran escriptor, i la part més dramàtica dun dels més grans músics de la història.


Baulies ha avançat també que el muntatge podria comptar amb la participació dels actors santcugatencs Jordi Bosch i Emma Vilarassau o amb Carme Sansa, tot i que encara està pendent de confirmar per un tema d'agendes.

D'altra banda, aquesta associació, que acaba de celebrar el seu primer aniversari, està preparant també el segon Curs Internacional de Cant, que tindrà lloc entre els dies 18 i 23 de juliol. Aquesta iniciativa, que va néixer l'any passat, consta de dos nivells, un per a cantants que encara s'estan formant, i l'altre per a professionals. Escoltem Xavier Baulies.

Xavier Baulies

Hi ha un nivell professional, que en diem de perfeccionament, que són gent que es dediquen ja professionalment al cant. I després hi ha un grup de formació.


El curs inclourà classes magistrals, classes individuals, conferències i tallers diversos, i tampoc no ho faltarà el Premi Camerata Sant Cugat de Cant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.