Quines exposicions puc veure aquest agost a Sant Cugat?

Descobreix les vuit exposicions que es poden visitar a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge de l'obra 'Vermell' de Josep Grau-Garriga / Foto: Josep Grau-Garriga

Imatge de l'obra 'Vermell' de Josep Grau-Garriga / Foto: Josep Grau-Garriga

Sant Cugat gaudeix de vuit exposicions obertes durant l'agost per mantenir l'oferta cultural de la ciutat. Set espais acullen aquestes activitats que tenen una temàtica molt variada. Exposicions fotogràfiques, tallers, art i disseny són algunes de les propostes disponibles.

'Salvar la terra per erradicar la pobresa', una exposició que es pot veure fins al 27 d'agost a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. Una exposició produïda per la Fundació Vicente Ferrer. Al mateix equipament i amb el mateix horari també es pot veure 'Col·leccionar en un pot de vidre' fins al 18 de setembre.

Foto: Imatge de l'exposició
Col·leccionar en un pot de vidre / Foto: Taller Triangle


La Biblioteca de Mira-sol Marta Pesarrodona presenta l'exposició 'A través dels temperaments. Interpretació del poema de Gabriel Ferrater' fins al 7 d'octubre. L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Foto: Imatge de l'exposició
Temperaments, l'exposició / Foto: Firart


L'art també té el seu espai amb la tradicional 'XXII Biennal d'Art Contemporani Català a Sant Cugat' a la Casa Museu - Cal Gerrer fins al 31 d'agost organitzada per Canals Galeria d'Art i Bonart Cultural. 'En temps de pandèmia, la força de l'art cura'' és el lema d'aquesta edició especial que homenatja els 591 artistes joves i emergents que han participat en els 43 anys d'història del certamen.

Foto: Imatge de l'exposició
La Biennal d'Art / Foto: Canals Galeria d'Art


Una altra de les exposicions que es pot veure és a Canals Galeria d'Art, '10 anys després, Grau- Garriga', fins al 10 de setembre. La mostra repassa les pintures més íntimes i dibuixos poc coneguts de l'artista més internacional nascut a Sant Cugat.

'Grau Garriga. Vermells' és una altra de les visites que es poden fer aquest agost. El Centre Grau Garriga acull aquesta exposició fins al diumenge 10 d'octubre. Dimecres, dissabte i diumenge de 10 a 14 h, i dimarts i dijous de 17 a 20 h, són els horaris de visita. Mirar l'obra de Grau-Garriga a través del color vermell ens permet redescobrir l'obra d'aquest artista.

El Centre Grau Garriga també acull 'Col·lecció. Fascicle 2: Art i disseny' fins al 24 d'octubre. Dimecres, dissabte i diumenge de 10 a 14 h es pot visitar l'exposició i dimarts i dissabte de 17 a 20 h.

Tanquem el recorregut per les exposicions de l'agost amb 'Vila de Sant Cugat, 900 anys. Del 1120 al futur' al Museu del Monestir fins al gener de 2022. De dimarts a dissabte de 10.30 h a 13. 30 h i de 17 a 20 h i diumenges i festius de 10.30 h a 14.30 h. L'exposició celebra els 900 anys de la Vila de Sant Cugat des dels seus orígens de vila pagesa fins a l'actualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.