La carpa del parc de Ramon Barnils estarà instal·lada fins al Nadal

L'estructura es va instal·lar per Festa Major i es mantindrà fins al desembre perquè esdevengui l'envelat de Nadal


  • Comparteix:

La carpa del parc de Ramon Barnils / Foto: Cugat Mèdia

La carpa del parc de Ramon Barnils / Foto: Cugat Mèdia

La carpa del parc de Ramon Barnils que es va instal·lar per Festa Major encara no s'ha desmuntat, ja que l'Ajuntament ha decidit mantenir-la fins a l'hivern. La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha explicat a Cugat Mèdia que aquesta estructura es quedarà perquè esdevingui el tradicional envelat de Nadal, que tornaria després que l'any passat no es pogués muntar per la situació sanitària. Des que va acabar la festa grossa, l'espai de la carpa està obert al públic, que s'hi pot resguardar del sol.

Aquesta carpa és propietat de l'Ajuntament i feia anys que no s'utilitzava. Després de fer les comprovacions de seguretat pertinents, es va recuperar per la Festa Major. De cara a l'hivern, es tracta d'una estructura que es pot tancar pels costats per aconseguir una temperatura òptima. En tot cas, abans del desembre caldrà fer-li un arranjament al sostre, ja que hi ha un petit forat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.