Les activitats familiars, protagonistes de la Festa Major de Volpelleres

Els dies 17, 18 i 19 de setembre serà la festa grossa del barri de Volpelleres, amb Lucas Moreno de pregoner


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de Volpelleres / Foto: AV Volpelleres

Cartell de la Festa Major de Volpelleres / Foto: AV Volpelleres

Després d'un any de pausa obligada per la Covid-19, arriba la 5a Festa Major de Volpelleres, els dies 17, 18 i 19 de setembre. La principal novetat d'enguany és que la gresca es repartirà per diferents punts del barri, en comptes de concentrar-se davant de l'escola L'Olivera com els anys anteriors. D'altra banda, les activitats familiars seran les protagonistes d'un programa que en, la majoria de propostes, tindrà l'aforament limitat i caldrà reserva prèvia. El pregoner d'enguany serà el membre de la junta de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres (AVBV), Lucas Moreno.

Consulta aquí la programació de la Festa Major de Volpelleres

El Parc de la Guineu és un dels espais on hi haurà més moviment. D'entrada, és on s'instal·larà la fira d'atraccions i, a més, també s'hi han programat tota mena d'activitats. Divendres s'hi farà el Pregó de Festa Major a les 18.30 h, l'espectacle de màgia a càrrec del Mag Stigman, a les 19 h, i l'espectacle de foc i percussió, a càrrec de Diables Sant Cugat, a les 21.30 h, entre d'altres activitats.

Dissabte, a la mateixa ubicació, s'hi instal·larà l'espai Juguipop, amb jocs populars familiars, d'11 h a 14 h, i s'hi farà l'espectacle 'Joc dels Homes Llop de Vallnegra', a les 17.30. Finalment, diumenge al matí, el Parc de la Guineu acollirà una masterclass de Zumba, a les 10 h, una masterclass d'Entrenament Funcional, a les 11.15 h i una masterclass de Ioga, a les 12.30. Totes tres a càrrec del nou gimnàs del barri, Energie Fitness Sant Cugat.

A la plaça Rabassaires hi haurà un espectacle de Músics de carrer, divendres, de 21 a 23 h i el monòleg 'El visionario', de Borja Nicolau, dissabte, a les 20.30 h.

El Mercat de Volpelleres, acollirà, dissabte al matí, el Mercat de Pagès, mentre que a la plaça del Mercat, també dissabte, hi haurà un circuit d'educació viària amb cars, a partir de les 10 h, l'espai 'Mou-te', amb rocòdrom i tirolina, a partir de les 16.30 i per a infants a partir de sis anys, i un taller de patinet i skate, a les 17 h, per a nens i nenes de vuit a 15 anys.

També dissabte, de 10 a 22 h, el Pont del Bosc acollirà una Bridge Jam, a càrrec de Rebobinart i Esfera72.

Finalment, diumenge, al pati de l'Escola L'Olivera, d'11 a 14 h hi haurà tallers de multiesports d'hoquei, pàdel, futbol sala i bàsquet, a càrrec de diferents clubs esportius de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.