La publicació 'Grau-Garriga. Vermells' perpetua l'última exposició de l'artista santcugatenc

Els comissaris de la mostra i la filla de l'artista han presentat el catàleg aquest dimarts


  • Comparteix:

Jordi Garrido, Esther Grau, Àlex Mitrani i Mireia Ingla durant la presentació / Foto: Localpres

Jordi Garrido, Esther Grau, Àlex Mitrani i Mireia Ingla durant la presentació / Foto: Localpres

El catàleg 'Grau-Garriga. Vermells' dona continuïtat a l'exposició que porta el mateix nom i que es pot veure, fins al 10 d'octubre, al Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani, a la plaça de Can Quitèria. La publicació, que reuneix textos d'Àlex Mitrani, Jordi Garrido, Esther Grau, Rosa Alcoy, Simona krabec i Alicia Kopf, ha estat presentada aquest dimarts pels comissaris de l'exposició Jordi Garrido i Àlex Mitrani, la filla de l'artista, Esther Grau, i l'alcaldessa, Mireia Ingla.

Esther Grau, que aporta al catàleg la visió més personal de Grau-Garriga, ha reconegut que gràcies a la seva participació en aquest projecte ha descobert, en primer lloc, "la importància fonamental del vermell en l'obra del meu pare". Grau també ha destacat el fet que quedi "una cosa física, com és aquest catàleg tan cuidat" d'una exposició "teixida entre tantes persones".

L'alcaldessa, que ha assistit a l'acte acompanyada de la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i el primer tinent d'alcalde, Pere Soler, ha recordat que una de les prioritats de l'Ajuntament és "donar suport als artistes santcugatencs i Grau-Garriga, sense cap mena de dubte, n'és un dels majors exponents". Respecte a la publicació, ha assegurat que ha quedat "preciós" i ha valorat l'èxit que ha tingut l'exposició vinculada.

Els comissaris de la mostra i coautors del catàleg, Jordi Garrido i Àlex Mitrani, han expressat la seva admiració pel resultat final de la publicació, dissenyada per Alba Vilardebò, i han posat èmfasi en l'enriquiment que ha suposat poder treballar col·laborativament amb tantes persones vinculades a diferents àmbits.




Esther Grau

El primer que he après és això: a l'obra del meu pare el vermell és fonamental, significatiu i molt representatiu.

Mireia Ingla

La veritat és que és preciós, com a llibre i com a catàleg. Estem contents pel tancament d'aquest cercle i per l'èxit d'aquesta exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.