El muntatge Moll Oest, dirigit per Sergi Belbel, aplega 200 persones al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Unes 200 persones van assistir divendres al Teatre Auditori per veure el muntatge 'Moll Oest', dirigit per Sergi Belbel. Tot i comptar amb un repartiment de luxe, amb actors com Lluís Soler, Laura Conejero, Jordi Boixaderas i Julieta Serrano, el muntatge no va tenir la rebuda que s'esperava.

El text del dramaturg francès Bernard-Marie Koltès explica la història d'uns personatges desarrelats que es troben a un moll portuari. "Moll Oest" és una història d'immigrants sense esperança, un retrat de les opulentes societats occidentals que condemnen a la marginació a amplis sectors socials. El text és dens i profund, amb una posada en escena austera que destaca l'excel·lent interpretació dels actors. Malgrat tot, "Moll Oest" no va aconseguir omplir el Teatre Auditori, com explica l'actriu santcugatenca Laura Conejero.

Laura Conejero



Segons Conejero, l'escenari del Teatre Auditori és massa gran i està excessivament allunyat del públic per un muntatge com "Moll Oest".

Laura Conejero



"Moll Oest" és una de les obres de teatre que s'han programat per l'edició d'enguany del festival Grec de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.