Arrenca la novena edició del 'Campus Rock', un casal musical de pop-rock per a joves

El campus ha batut rècord d'inscripcions i per primer cop col·labora amb 'Petits Camaleons'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Campus Rock / Foto: Campus Rock

Imatge d'arxiu del Campus Rock / Foto: Campus Rock

Sant Cugat acull la novena edició del 'Campus Rock', un casal musical de pop-rock per a joves músics a partir dels dotze anys. Aquest any, el campus, que se celebra de l'1 al 3 d'octubre al Casal Torreblanca, ha batut rècord d'inscripcions i per primer cop col·labora amb 'Petits Camaleons' en el concert de cloenda. Així ho explica un dels professors del campus, Joan Pau Chaves, músic santcugatenc que ha treballat per diversos artistes, entre ells Els Pets.

Els alumnes que participen en el 'Campus Rock' venen d'arreu del territori i alguns d'ells ja han participat en altres estades musicals que organitzen, com ara les de Prades o Girona a l'estiu. A més, fa tres anys van engegar els mini-campus per a infants de 7 a 12 anys, amb l'objectiu de "fer pedrera" i "generar continuïtat" entre els alumnes de l'escola. "Tenim un alumne que va començar al mini-campus i que ara ja està amb el grup de grans", expressa amb satisfacció Chaves.

Segons el músic santcugatenc, aquests casals atrauen els alumnes perquè participen "joves de la mateixa edat que comparteixen una mateixa il·lusió per tocar en grup i un mateix gust musical pel rock i totes les seves branques: com el pop, el jazz o l'electrònica". "A més, els tutors portem molts anys en el món musical i connectem molt bé amb ells", afegeix Chaves.

Per altra banda, un dels altres professors, Toni Xuclà, assegura que estan "molt contents" perquè els casals són un punt de trobada de joves de tot Catalunya amb una afició "molt passional" per la música. Igualment una de les activitats que més agrada als joves és el taller de composició de cançons, en què cada any participa algun artista "amb nom". Enguany compten amb la participació de la compositora de Roba Estesa, Gemma Polo. Per a Xuclà aquest contacte entre alumnes i professionals és "molt bonic" i "motiva" els joves que estan començant a "seguir treballant, creant i creixent".

Chaves considera que la música a Sant Cugat gaudeix d'un bon estat de salut gràcies a propostes com el 'festival Vincles', els 'Petits Camaleons' o la Festa Major.

El concert de cloenda del 'Camp Rock' tindrà lloc diumenge a les 18 al Celler Modernista i està dins del programa de 'Petits Camaleons', que aquest any celebra la seva desena edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.