Manel, Joan Miquel Oliver i Mishima: els plats forts del dissabte de Petits Camaleons

Els concerts s'han repartit entre el Teatre-Auditori i la Carpa de l'Arborètum


  • Comparteix:

El segon cap de setmana de Petits Camaleons ha posat damunt l'escenari grups de tant renom com Manel, Joan Miquel Oliver o Mishima. En el setè dia de concerts, el festival ha volgut apropar aquests grups als més petits i la música s'ha repartit entre el Teatre-Auditori i la Carpa de l'Arborètum.

El matí del Teatre-Auditori ha començat amb Manel. El grup barceloní ha portat 'Per la bona gent' als santcugatencs, fent també un repàs dels seus èxits més coneguts. Després han cedit l'escenari a Joan Miquel Oliver, que amb els seus temes més dolços ha captat l'atenció dels infants que han vingut a Petits Camaleons en un torn a les 14 h i un altre a les 16 h. I el Teatre-Auditori ha tancat aquest dissabte amb Mishima, veient com la banda està celebrant els 20 anys damunt els escenaris amb un homenatge al repertori que els ha portat fins on són.

L'altre escenari ha estat la Carpa de l'Arborètum, que s'ha estrenat amb The Tyets. Els mataronins han volgut ensenyar a Sant Cugat com s'estan obrint amb un nou estil i les seves lletres còmiques i quotidianes. A la tarda ha estat el torn de Clara Gispert, que s'ha dirigit als més petits amb el seu àlbum de debut: 'On and on'. També ha passat per la Carpa de l'Arborètum Porto Bello, amb un disc dedicat especialment a reivindicar la cultura i l'art en un moment que s'ha vist aturada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.