La Biennal participarà a la primera Fira Internacional d'Art de Girona, el mes de juny


  • Comparteix:

La Biennal Mostra d'Art Contemporani català, organitzada per la galeria Canals, arribarà el proper mes de juny a Girona, amb motiu de la celebració de la primera edició de la Fira Internacional d'Art. Coincidint amb aquest esdeveniment, es presentaran les bases de la propera edició de la Mostra, que ja s'està començant a preparar.

La Biennal Mostra d'Art Contemporani Català acabarà el seu recorregut a Barcelona i serà exposada a la primera edició de la Fira Internacional d'Art de Catalunya, que se celebrarà a Girona el mes de juny.

Coincidint amb aquest esdeveniment, i per celebrar els 30 anys d'aquesta iniciativa, s'exposarà la història de la mostra en un estand i, al mateix temps, es presentaran les bases per la propera convocatòria, la del 2006. Les inscripcions s'iniciaran aquest proper mes de juny, i només hi tindran cabuda una trentena d'obres que mostraran l'estat de l'art contemporani més jove del país. Així ho ha explicat el director de la Mostra, el galerista Josep Canals.

Josep Canals

Com que la mostra ès un dels trets singulars a nivell de Catalunya, i ès la mostre mes antiga que hi ha en el pais,doncs es destinarà un estand perque es dongui a conèixer. Hem considerat que podriem aprofitar aquesta Fira Internacional d'Art per donar a conèixer la nova Biennal de referència que desde Sant Cugat projecten a nivell de pais.


Pel que fa a la Fira Internacional d'Art de Catalunya, que se celebrarà a Girona, Canals ha explicat que es tracta de la primera edició d'aquesta iniciativa, que té com a objectiu projectar l'art català en l'àmbit internacional. Escoltem Josep Canals.

Josep Canals

Per primera vegada es fa la Fira Internacional d'Art de Catalunya que es farà al juny a la ciutat de Girona i que preten ser la gran fira de projecció a nivell internacional que tingui Catalunya.


Fins el moment, unes 6.000 persones han visitat ja la Biennal Mostra d'Art Contemporani Català durant el seu recorregut itinerant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.