Petits Camaleons 2021 acaba després de nou dies d'omplir Sant Cugat de música

L'organització del festival valora amb molta alegria haver pogut celebrar el festival malgrat la pandèmia


  • Comparteix:

Petits Camaleons ha tancat aquest diumenge la seva desena edició havent fet nou dies de concerts dedicats al seu públic: els infants. Ha estat més d'una setmana en què Sant Cugat ha rebut artistes tan diferents com Lildami, El Pot Petit, Sense Sal, Roba Estesa o l'Orquestra Reusònica.

Un dels moments més especials del festival va ser el concert del cap de setmana passat que va celebrar la seva desena edició. Sota el títol 'Amb les cançons no s'hi juga', l'espectacle va aplegar alguns dels artistes que han actuat a Petits Camaleons durant aquests anys. Així doncs, van pujar a l'escenari Adrià Salas de La Pegatina, Guillem Solé dels Buhos, Gemma Polo i Sandra Brake de Roba Estesa, Beth, Xavi de la Iglesia de Blaumut, o Xarim Aresté.

I l'últim cap de setmana ha repartit els concerts entre el Teatre-Auditori i la Carpa de l'Arborètum. S'hi han pogut veure Manel, Mishima, Joan Miquel Oliver, Clara Gispert, The Tyets, Suu i Doctor Prats entre d'altres. Amb tot plegat, des de l'organització del festival es mostraven satisfets d'haver-lo pogut tirar endavant tot i la pandèmia. "Estem molt contents perquè tot i la pandèmia, les adversitats i el fet que no puguem fer les coses com ens agradaria, jo crec que hem aconseguit com a mínim aquell límit d’essència que té aquest festival", ha explicat a Cugat Mèdia Albert Puig, director de Petits Camaleons.


Albert Puig

Estem molt contents perquè tot i la pandèmia, les adversitats i el fet que no puguem fer les coses com ens agradaria, jo crec que hem aconseguit com a mínim aquell límit d’essència que té aquest festival. És un festival que té un ADN molt particular que ha anat creant la gent amb el seu comportament i la nostra manera d’entendre com s’ha de fer això



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.