El Teatre Auditori s'omple per veure la comèdia generacional 'Ja en tinc 30!'


  • Comparteix:

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest divendres per veure 'Ja en tinc 30!', l'obra guanyadora del Premi Fundació Romea de l'any passat. Sota la direcció d'Àngel Llàcer, el muntatge és una comèdia que ens presenta a un personatge immers en la crisi dels 30.

Unes 550 persones han gaudit al Teatre Auditori de l'obra 'Ja en tinc 30!', escrita per Jordi Silva i dirigida per Àngel Llàcer. El muntatge narra la crisi vital d'un jove que no encaixa massa bé el fet de cumplir 30 anys. Una de les característiques d'aquesta comèdia és l'alt ritme que imprimeixen els actors a les seves actuacions. Així ho explica Susanna Garachana, l'actriu que interpreta el paper de nòvia del protagonista.

Susanna Garachana

És exagerat l'esforç físic que demana la funció, no pots venir cansat perquè llavors no surt


El fet que el públic estigui receptiu des d'un primer moment facilita la feina dels actors a dalt de l'escenari. Per Joan Negrié, un dels protagonistes de 'Ja en tinc 30!', el públic que ha omplert el Teatre Auditori, ha estat molt receptiu i això ha fet que s'hagi pogut veure una bona representació. L'escoltem.

Joan Negrié

El públic estava molt receptiu i això donava molt de joc per fer tots els gags i que la comèdia fos possible


'Ja en tinc 30!' és la darrera guanyadora del Premi Fundació Romea i ha estat des del setembre representan-se al Teatre Condal de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.