Ja hi ha data per al retorn a plaça dels Castellers de Sant Cugat

Els Gausacs actuaran a la Festa de la Tardor, després de gairebé dos anys sense fer un castell a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Gausacs en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Els Gausacs en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Els Gausacs tornen a la plaça d'Octavià després de gairebé dos anys sense fer un castell davant del Monestir. Serà el diumenge 24 d'octubre, a les 12 h, dins de les activitats de la Festa de la Tardor. En aquest esperat retorn, els camises verdes estaran acompanyats pels Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sabadell. Segons ha explicat a Cugat Mèdia el cap de colla, Marcel Serra, els camises verdes encaren la fita 'amb molta il·lusió'.

I és que, les colles castelleres, per la seva impossibilitat de mantenir la distància de seguretat, són de les entitats de cultura popular que més durament estan vivint la pandèmia.

Els santcugatencs tot just fa tres setmanes que reprenien els assajos a la sala Canigó i això, tal com ha explicat Serra, ha suposat moltes baixes dins de l'associació. "Hem perdut molts efectius, cosa que és normal que passi cada temporada, però a diferència de les anteriors no hem pogut sumar noves cares", ha lamentat.

Per escalfar motors, els gausacs han organitzat un assaig obert a la plaça de la Vila, el divendres 22 d'octubre, a partir de les 21.30 h; si plou, es traslladaria a la sala Canigó. Després de l'assaig, que està obert a tothom, hi haurà un concert "per celebrar el retrobament previ a l'actuació", explica Serra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.