Marta Angelat obre La Mostra de Teatre de Valldoreix 2021

'Vides de gos' és l'espectacle inaugural del certament, escrit i interpretat per l'actriu valldoreixenca


  • Comparteix:

L'actriu valldoreixenca Marta Angelat / Foto: ACN (Mar Vila)

L'actriu valldoreixenca Marta Angelat / Foto: ACN (Mar Vila)

'Vides de gos', una obra escrita i interpretada per la valldoreixenca Marta Angelat, obre la Mostra de Teatre de Valldoreix 2021 al Casal de Cultura, aquest divendres, a les 20 h. L'obra narra en primera persona la vida d'una dona a través de la relació que estableix amb els seus gossos. Més enllà de l'espectacle inaugural, el certamen omplirà de teatre el Casal de Cultura la Nau de Cultura de Valldoreix durant tots els caps de setmana de novembre.

Una setmana després, el dissabte 13 de novembre, a les 20 h, el Grup Qollunaka ofereix 'Escac i mat' a la Nau de Cultura. L'espectacle presenta un joc diabòlic on ningú no mesura adequadament el seu adversari.

El dissabte següent, 20 de novembre, al mateix lloc i a la mateixa hora, 'Sopa de pollastre amb ordi', del Grup El Partiquí, mostra la desintegració progressiva d'una família jueva comunista per l'ascens del feixisme. Finalment, la companyia Inestable Ceretana de Teatre tanca el certamen amb l'obra 'Bojos per la Pasta', una reflexió sobre la relació entre els diners i la felicitat.

Les entrades són de 5 euros per a cada espectacle i es poden comprar des d'aquest web. Les localitats disponibles es vendran a la mateixa sala una hora abans de cada representació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.