Es presenten en societat les 'Cantates del Mil·lenari'


  • Comparteix:

El Claustre del Monestir va acollir dissabte a la nit la presentació de les 'Cantates del Mil·lenari'. Es tracta d'una iniciativa de la Comissió d'Arts Musicals, que s'integra dins del Consell Municipal de Cultura. Les cantates, composades especialment per l'Any del Mil·lenari, s'estrenaran el mes de març al Teatre Auditori amb un concert en què participaran totes les corals de Sant Cugat.

Un concert del Cor Aulos, dirigit per Jordi Piccorelli, va servir per presentar en societat les "Cantates del Mil·lenari" davant del centenar de persones que es van aplegar al Claustre. La iniciativa va sorgir de la Comissió de les Arts Musicals, que aplega totes les entitats musicals de la nostra ciutat. L'objectiu és aconseguir que les corals i les orquestres de Sant Cugat s'impliquin en el projecte, que consta de tres composicions originals dedicades a l'Any del Mil·lenari. Ho explica la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa.

Àngels Ponsa



Les "Cantates del Mil·lenari" s'estrenaran el cap de setmana del 14 i 15 de març al Teatre Auditori del Centre Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.