'Bitter, sweet, soft', la mirada al Sàhara Occidental del fotògraf Bernat Millet arriba a Valldoreix

La mostra s'ha inaugurat aquest dijous a la plaça del Casal de Cultura de la vila


  • Comparteix:

Bernat Millet, aquest dijous a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Bernat Millet, aquest dijous a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Fa més de 10 anys, el fotògraf santcugatenc Bernat Millet va viatjar a Sàhara Occidental. Va ser una estada que formava part del projecte de final de carrera i amb què va retratar les persones que vivien en un campament. Són unes imatges que recull en 'Bitter, sweet, soft', una mostra fotogràfica (també un llibre) que recull aquesta experiència i que es pot veure des d'aquest dijous a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. L'exposició, que es pot veure fins al 15 de novembre, pretén 'donar a conèixer i conscienciar el veïnat sobre les conseqüències de l'ocupació del Sàhara Occidental per part del Marroc i la repressió i l'exili que ha de patir el poble sahrauí als camps de refugiats'.

La inauguració de la mostra ha comptat amb la presència del president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig; la regidora de l'Ajuntament de Sant Cugat, Gemma Aristoy; i el fotògraf Bernat Millet, que han estat acompanyats per les vocals de l'EMD Susana Herrada i Elena Degollada; la presidenta de l'Associació San Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS), Neus Bosch; la presidenta de la Federació d'Associacions del Sàhara a Catalunya, Núria Salamé; i el representant de Refugees Welcome i veí de Valldoreix Pablo Alonso.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.